​Te pot ajuta sa preiei controlul asupra copilui tau la modul fin.Prin ce trece copilul tau, eu am experimentat si asta trebuie sa iti dea de gandit…

​Te pot ajuta sa preiei controlul asupra copilului tau la modul fin.Prin ce trece copilul tau, eu am experimentat si asta trebuie sa iti dea de gandit…

arrow-down

REDUCERE expira in:

00Days00Hours00Minutes00Seconds

PRET REDUS

Alege modulul de care ai nevoie

349lei6

99lei

Acest modul  nu este un curs banal, este mult mai mult de atat. Iata de ce :

Acest modul nu este un curs banal, este mult mai mult de atat.

Iata de de:

Este acesta un simplu curs sau iti va schimba viata ?Iata ce spun cei care l-au cumparat deja:

Este acesta un simplu curs sau iti va schimba viata ?

Iata ce spun cei care l-au cumparat deja:

FloriStan

Nu regret nicio clipa, insa stiu ca am gresit alegand sa fiu mamica de la o varsta atat de mica.

Am simtit nevoie si de ajutor din toate partile, iar acest modul pentru parinti mi se pare o investitie pe care orice parinte ar trebui sa o faca pentru el si pentru copilul lui. Pe mine una m-a ajutat foarte mult, o sa stiu ce am de facut pe viitor si cum sa ma apropii de el.

Este SUPER !!

SandiVruma

Daca nu pentru tine, fa-o pentru viitorul copilului tau. Sincer, ce spune Adrian aici nu are cum sa nu te ajute pentru interactiunea cu copilul tau. Trebuie sa ajungi sa vorbesti pe limba lui, sa te apropi de el, sa simti ce vrea defapt ( cu toate ca el iti spune altceva ).

Eu sunt in curs de a ma reapropia de baiatul meu care nu ma considera tatal lui. L-am ignorat pentru prea mult timp. Adrian, raman dator !!!

MarySandu

Adrian fiind tanar stie exact ce vor copii nostri, el ne vorbeste pe limba lor si ne face sa intelegem ce e cu generatia asta noua.

Pe mine m-a ajutat mult dar va spun sincer, am considerat ca voi pierde banii dar risc. Am castigat atat de mult, incat simt ca pretul nu reflecta nici macar 10% din valoarea pe care Adrian o ofera aici. Nu mai gasesti nicaieri asemenea informatii actualizate.

Spor !!

Eu ofer oamenilor realitate, nu povesti citite.

Aparitii MEDIA – Adrian Niculescu

Aparitii MEDIA – Adrian Niculescu