Gelozia mi-a nenorocit viata, mi-a nenorocit multe relatii. M-a transformat intr-un maniac obsedat de partener.Afla cum m-am vindecat.

Gelozia mi-a nenorocit viata, mi-a nenorocit multe relatii. M-a transformat intr-un maniac obsedat de partener.Afla cum m-am vindecat.

arrow-downInsert Symbol or Content Template

REDUCERE  expira in:

00Days00Hours00Minutes00Seconds

PRET REDUS

Alege modulul de care ai nevoie

349lei6

99lei

Acest modul  nu este un curs banal, este mult mai mult de atat. Iata de ce :

Acest modul nu este un curs banal, este mult mai mult de atat.

Iata de ce:

Este acesta un simplu curs sau iti va schimba viata ?Iata ce spun cei care l-au cumparat deja:

Este acesta un simplu curs sau iti va schimba viata ?

Iata ce spun cei cae l-au cumparat deja:

RalucaStroe

Pana sa vizionez acest modul, aveam impresia ca cel cu care sunt trebuie sa faca exact cum ma astept eu. Este egoist felul in care gandeam si am realizat ca nu poate sta nimeni cu mine daca nu fac ceva. Si am facut, am cumparat acest modul si pot spune ca mi-am schimbat viziunea aspura relatilor in general. Parca aveam o ceata peste ochi si nu vedeam ce trebuie.

MarianNicos

Cand mi-am dat seama ca deja eram posesiv nu mai eram doar gelos, ceva s-a intamplat cu mine si am vrut sa ma eliberez. Ti-am urmarit video-urile din acest modul si pot spune ca mi-am revenit si nu mai am acele porniri, nu ma mai comport ca si cum persoana de langa mine imi apartine, am acte pe ea.

Multumesc frumos Adrian Niculescu.

AlinaBunu

Gelozia m-a orbit.

Eram la un pas sa imi pierd 3 ani de relatie frumoasa. Incepusem sa il suspectez, mi se parea ma inseala. Parca toate se nimereau asa cum credeam eu. Urmarind mai multe video de ale tale mi-am dat seama ca gandeam gresit, mi-am schimbat gandirea iar relatia cu el e super ok acum.

Am realizat ca Il pierdeam din prostia mea.

Iti Multumesc !

Eu ofer oamenilor realitate, nu povesti citite.

Aparitii MEDIA – Adrian Niculescu

Aparitii MEDIA – Adrian Niculescu