Stiai ca eea ce esti astazi , spune multe despre trecutul tau ?

Stiai ca eea ce esti astazi , spune multe despre trecutul tau ?

Adrian stie si ofera exact vorbele de care ai nevoie atunci cand esti jos, calcat in picioare, neputincios. A reusit, e victorios in propria viata, dar nu tine reteta doar pentru el si cand lumea il intreaba cum a reusit, raspunsul e unul transant: Cu sacrificiu .

Florentina Fantanaru

  • asteriskVei învăța cum să identifici când cineva te manipulează sau te controlează
  • asteriskPrin exercițiile practice, te va ajuta să-ți crești stima de sine și să devii încrezător
  • asteriskCum să îți golești mânia într-un mod practic, astfel încât să nu mai răbufnești pe cei dragi ție

Urmareste acest video scurt.

Urmareste acest video scurt.

Comanda-ti acum cartea ta

Comanda-ti acum cartea ta

Ce spun cei care au cumparat deja :

„Traumele trecutului lasă cicatrici” reprezintă pentru mine personal, o realitate. Relațiile din viață noastră nu pot funcționa normal fără rezolvarea traumelor trecutului.

Citește și aplică cu încredere pașii descriși pentru a te elibera de traumele trecutului și pentru a te bucura de un viitor mai bun.

 Corneliu – Chirodea

Cartea aceasta m-a ajutat foarte mult să realizez care sunt traumele mele, cum pot să le rezolv și cât de valoroasă este iertarea celor din jur în acest proces.

Personal, văd cum relația cu părinții mei începe să se schimbe în bine datorită a ceea ce am învățat din această carte.

 Colbea  Andreea 

Nu poți să ai un viitor strălucit în timp ce durerea trecutului se ține lipită de tine. Acest e-book m-a ajutat să înțeleg importanța iertării și am descoperit cât de bine este să traiești împăcat cu tine .

Există o libertate pe care o experimentezi atunci când primești, dar mai ales când oferi iertare. Trecutul nu trebuie să mai aibă niciun cuvânt de spus în prezentul și viitorul tău. Ai fost creat să trăiești liber și să te bucuri de viață!

 Robert  Lupoaia

In carte vei descoperi :

ITI VEI CONTROLA VOINTA SI EMOTILE.

bullseye

SOLUTII PRACTICE PRIN CARE O SA IESI DIN SITUATIA TA ACTUALA.

SCAPA DE BAGAJUL EMOTIONAL.

VEI INVATA SA IERTI, CA SA TE ELIBEREZI.

Traumele trecutului lasa cicatrici

„Traumele trecutului lasă cicatrici” conține în cele 28 de pagini ale sale principii practice de vindecare interioară și mai presus de orice, te va conduce în găsirea răspunsurilor tale, vei înțelege puterea și valoarea iertării și te va ajuta să dai drumul trecutului o dată pentru totdeauna.

„Traumele trecutului lasă cicatrici” este un ghid practic de vindecare și eliberare. O carte care te va ajuta să identifici barierele nevăzute din viața ta, acele funii care te leagă de trecutul tău și legăturile emoționale care îți fură energia și tăria interioară. Încă din primele pagini vei păși în trecutul tău, identificând momentele cheie din viața ta care mai apoi aveau să formeze bărbatul sau femeia care ești acum. Nimic nu apare la voia întâmplării, ci întotdeauna există un factor declanșator.

quote-left

Ce spun vedetele :

quote-right

Florentina Fantanaru

„Adrian Niculescu este omul care poate sa creasca o tara. Orice tara…chiar daca istoria lui personala se desfasoara in Romania, povestea lui de viata poate fi plasata oriunde in lume. A gustat si painea strainatatii, stie ce inseamna sa fii strain printre straini, dar stie si mai bine ce inseamna sa fii umilit si de romani si de straini”

Mihai Morar

” Il felicit pe Adrian ca s-a decis sa isi spuna povestea. Despre suferinte si esecuri. Suntem oameni, nu supereroi. Gresim si iertam. Cadem  si ne ridicam. Plangem si radem. Credem si iubim. Nu avem supraputeri. Dar avem tot ceea ce este nevoie pentru a ne scrie povestea. Si prin ea, sa inspiram alte povesti. „

Florentin Petre

„Citind randurile acestei carti , am realizat ca Adrian Niculescu ar putea fi modelul multor tineri care nu-si gasesc un scop in viata. Aceasta carte nu este un roman oarecare, nu e fictiune. E Viata reala a unui tanar roman care, pentru a ajunge in Rai, mai intai a trecut prin Iad”

Daniel Buzdugan

” Este un om trecut prin multe incercari si un comunicator innascut, simplu, direct, emotional, chirurgical de taios uneori, dar care, dupa ce te-a „spintecat”, poate transmite o raza de speranta care sa te ajute sa iesi din butoiul plin ochi cu „Nu stiu incotro sa o apuc”!  ”

Comanda-ti acum o carte

Aparitii MEDIA