Vei invata din aceasta carte, aproape cat am invatat eu intr-o viata.

Vei invata din aceasta carte, aproape cat am invatat eu intr-o viata.

El stie si ofera exact vorbele de care ai nevoie atunci cand esti jos, calcat in picioare, neputincios. A reusit, e victorios in propria viata, dar nu tine reteta doar pentru el si cand lumea il intreaba cum a reusit, raspunsul e unul transant: Cu sacrificiu .

Florentina Fantanaru

Urmareste acest video scurt.

Urmareste acest video scurt.

Comanda-ti acum cartea ta

Comanda-ti acum cartea ta

Ce spun cei care au cumparat deja :

In carte vei descoperi :

CHEILE CARE MI-AU ADUS SUCCESUL

Aici mi-am expus mentalitatea si explic cum am gandit in momentele critice in viata mea, cum am ales sa fac afaceri si pe ce principii am ales sa merg.

INVETI DRUMUL CORECT IN VIATA

Am tras 14 ani ca sa ajung in momentul in care sa lansez aceasta carte. Pe langa acesti 14 ani, in carte gasesti toate greselile mele si toate obstacolele de care am trecut de atunci pana astazi.

MODUL DE GANDIRE ESTE CHEIA

Vei vedea de ce nu sistemul din Romania nu este de vina, ci modul in care vezi tu lucrurile si felul in care actionezi. Set-up-ul tau mental si cum gandesti. Eu am reusit intr-un sistem criticat de foarte multi.

VEI APRINDE FOCUL DIN TINE

O sa vezi cat e nevoie sa tragi ca sa reusesti, ce ai nevoie sa sacrifici, cum sa te debarasezi de ceea ce ce trage inapoi, cum sa ramai motivat. Doarte putini raman motivati pe termen lung.

Ce spun vedetele :

Florentina Fantanaru

„Adrian Niculescu este omul care poate sa creasca o tara. Orice tara…chiar daca istoria lui personala se desfasoara in Romania, povestea lui de viata poate fi plasata oriunde in lume. A gustat si painea strainatatii, stie ce inseamna sa fii strain printre straini, dar stie si mai bine ce inseamna sa fii umilit si de romani si de straini”

Mihai Morar

” Il felicit pe Adrian ca s-a decis sa isi spuna povestea. Despre suferinte si esecuri. Suntem oameni, nu supereroi. Gresim si iertam. Cadem  si ne ridicam. Plangem si radem. Credem si iubim. Nu avem supraputeri. Dar avem tot ceea ce este nevoie pentru a ne scrie povestea. Si prin ea, sa inspiram alte povesti. „

Florentin Petre

„Citind randurile acestei carti , am realizat ca Adrian Niculescu ar putea fi modelul multor tineri care nu-si gasesc un scop in viata. Aceasta carte nu este un roman oarecare, nu e fictiune. E Viata reala a unui tanar roman care, pentru a ajunge in Rai, mai intai a trecut prin Iad”

Daniel Buzdugan

” Este un om trecut prin multe incercari si un comunicator innascut, simplu, direct, emotional, chirurgical de taios uneori, dar care, dupa ce te-a „spintecat”, poate transmite o raza de speranta care sa te ajute sa iesi din butoiul plin ochi cu „Nu stiu incotro sa o apuc”!  ”

Comanda-ti acum o carte

Aparitii MEDIA